fbpx

Vakleerkrachten op de Kralingsche School

We hebben voor verschillende vakken vakleerkrachten omdat we dat belangrijk vinden. Muziek, techniek, beeldende vorming, gymnastiek, Engelse taal zijn vakken waar ieder kind mee te maken krijgt.

Muziek

Muziek wordt gegeven aan alle kinderen van onze school door onze vakdocent muziek. Het gaat niet alleen om het zingen maar ook bespreken we verschillende soorten muziek en welke instrumenten er zijn. Vanaf de middenbouw geven ze ook een spreekbeurt over een liedje die een kind bijzonder vindt.

Schoolkoor

Onze school heeft een schoolkoor met enthousiaste jongens en meisjes vanaf groep 4. Na een officiële auditie komen ze in een gezellig Shantie koor en zingen ze op de festiviteiten van de school. Koningsdag, intocht van Sinterklaas, op de Havendagen en voor de kinderen van de school.

Schoolkoor kinderen creatief talent Kralingsche School uitvoering
gymnastiek klimmenrek Kralingsche School vacature lichamelijke oefening gymleraar

Gymnastiek

2 keer per week hebben onze leerlingen een uurtje gymnastiek van een vakdocent.
Wij maken gebruik van gymzaal op school voor de kleuters en vanaf groep 3 gaan ze naar gymzalen in de buurt. Bewegen op school vinden wij belangrijk. Dus niet alleen met gymnastiek maar ook tijdens taal en rekenen, bewegen we in de klas.

Handvaardigheid

De kinderen van de school gaan 1 keer per week naar de zolder van de school. Daar is een compleet lokaal ingericht voor handvaardigheid. De kinderen maken prachtige dingenen leren diverse technieken aan zoals naaien, borduren maar ook werken met hout, papier maché, solderen, leren werken op de naaimachine. . De kinderen verheugen zich altijd op deze lessen.

Vakleerkracht handvaardigheid handenarbeid basisschool vacature
Vakleerkracht Engels Engelse taal English teacher Kralingsche School basisschool

Engelse taal

Wij hebben 2 vakleerkrachten voor het vak Engels. Voor de onderbouw en midden-bovenbouw groepen.
Vanaf de kleuters krijgen onze kinderen al engels en als ze van school komen spreken ze een aardig woordje over de grens. Het wordt spelenderwijs aangeboden.

© Copyright - Recruitment Kralingsche school